At være børnefamilie i byen

WordPress databasefejl: [Can't find FULLTEXT index matching the column list]
SELECT wpejer_posts.*, MATCH (wpejer_posts.post_title,wpejer_posts.post_content) AGAINST (' børnefamilie byen Mange har drøm livet villabyen lykkelige forældre børn hvidskuret tøj evigt smil, græsplænen solskin. Andre har drøm gode, aktive liv storbyen. fordele ved begge livsformer. handler finde liv, din familie trives bedst . mindst lige så mange fordele ved livet byen. liv legekammerater lige nærheden, kort afstand skole, fritidsordning aktiviteter familien kan nemt deltage byens mange kulturelle tilbud. gør eksempel nemt tage&hellip;') as score FROM wpejer_posts WHERE 1=1 AND ( ( wpejer_posts.post_date >= '2019-05-18 00:00:00' AND wpejer_posts.post_date <= '2022-05-17 15:14:02' ) ) AND wpejer_posts.ID NOT IN (279,283,361) AND wpejer_posts.post_type IN ('post', 'page') AND ((wpejer_posts.post_status = 'publish' OR wpejer_posts.post_status = 'inherit')) AND MATCH (wpejer_posts.post_title,wpejer_posts.post_content) AGAINST (' børnefamilie byen Mange har drøm livet villabyen lykkelige forældre børn hvidskuret tøj evigt smil, græsplænen solskin. Andre har drøm gode, aktive liv storbyen. fordele ved begge livsformer. handler finde liv, din familie trives bedst . mindst lige så mange fordele ved livet byen. liv legekammerater lige nærheden, kort afstand skole, fritidsordning aktiviteter familien kan nemt deltage byens mange kulturelle tilbud. gør eksempel nemt tage&hellip;') ORDER BY score DESC LIMIT 0, 5

WordPress databasefejl: [Table 'ejerlejl_wp.wpejer_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpejer_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Mange har en drøm om livet i villabyen med lykkelige forældre og børn i hvidskuret tøj med et evigt smil, på græsplænen i solskin. Andre har en drøm om det gode, aktive liv i storbyen. Der er fordele ved begge livsformer. Det handler om at finde det liv, som din familie trives bedst i. Der er mindst lige så mange fordele ved livet i byen. Her er liv og legekammerater lige i nærheden, der er kort afstand til skole, fritidsordning og aktiviteter og familien kan nemt deltage i byens mange kulturelle tilbud.

Det gør det for eksempel nemt at tage en spontan tur i biografen eller på pizzeria. I en by som Aarhus bugner det med kultur, legepladser og grønne områder. Aarhus har det hele. Lige fra gågaden med de fristende shoppe-muligheder over skov og havn og et væld af andre storby-oaser. Og alt dette kan du nå til fods eller på cykel i løbet af ingen tid. At være børnefamilie i Aarhus by er mulighedernes valg. Alt er inden for en cykelturs rækkevidde, og snart kan ungerne selv tage til og fra sine aktiviteter. De mange tilbud, den unikke beliggenhed og de korte afstande gør Aarhus til noget helt særligt.

 

En ejerlejlighed i Aarhus er en god investering

At Aarhus er en meget attraktiv by ses blandt andet i de stadigt stigende huspriser. Af den grund er det samtidig en ret sikker investering at anskaffe sig en ejerlejlighed i Aarhus. Her finder du selvfølgelig forskellige prislejer afhængigt af boligens størrelse og beliggenhed. Find et match, der lige passer på din familie, og opdag, hvad Aarhus kan give jer.

Udover en god portion livskvalitet er der en åbenlys positiv sidegevinst i at vide, at en investering i fast ejendom i Aarhus er både sikker og tryg. Hvidskurede unger eller ej – så er smilene i Aarhus ægte.

Billede: aaron.bihari

Billede: horseman7869