3 tips: Sådan holder du den perfekte indflytterfest

Er du lige flyttet i nyt hus eller måske ind i en ny lejlighed i Aarhus? så vil det for de flestes tilfælde også betyde en indflytterfest, hvor du får fejret, at du er kommet godt ind i dit nye hjem. Så når flyttekassen er pakket ud, og møblerne er kommet ind i det nye hjem, så kan du begynde at stikke snuden mod at skulle planlægge den store indflytterfest.

Det er vidt forskelligt, hvor meget folk vælger at gøre ud af deresindflytterfest, og det hænger også ofte sammen med, hvor stort det nye hjem er. Hvis du er flyttet ind i et hus for første gang, er det ofte en passende anledning til, at du holder en stor fest med mange venner og bekendte.

Men er det derimod i lejlighed, du er flyttet ind i, så er det ikke sikkert at du har overskud eller plads til at invitere hele din vennekreds. Uanset hvad, så kommer her 3 gode tips, som du kan bruge, når du skal have sat gang i indflytterfesten!

1. Lav nogle gode festdrinks!

Hvis du vil gøre et ekstra godt indtryk på dine gæster, så kan det være en god ide at have nogle lækre drinks klar, som du eventuelt kan byde dem velkommen med. Her er mange forskellige muligheder at benytte sig af, men nogle af de mest populære er drinks som Dark and stormy eller en brandbil drink.

2. Hav den rette underholdning klar

Du vil for alt i verden sikre, at dine gæster har det sjovt og skægt. Det kan klares med den rigtige underholdning! Hvad du vælger at lave er op til smag og behag, men du skal selvfølgelig også tage et par andre faktorer med i dine tanker såsom:

  • Kender alle gæster hinanden
  • Hvor mange gæster kommer?
  • Er der børn med, eller er det udelukkende voksne?

Når du har fået svaret på disse spørgsmål, er det lidt lettere at gå i gang med forberedelserne. Du kan eksempelvis lave den klassiske Seddel under tallerkenen, eller vælge blandt de mange drukspil der findes.

3. Bliv ikke uvenner med dine nye naboer

Her til sidst kommer lige et tip, som du helt sikkert bør huske på. Du er netop flyttet ind i et nyt hus, og derfor er det en god ide lige at huske på, at du altså har fået nogle nye naboer. Det er ofte en meget god ide at holde sig gode venner med disse. Sørg derfor ikke at larme for meget, og husk at tage tidligt videre ned i Aarhus centrum eventuelt.