En ”ny” spektakulær bydel skyder op i Aarhus Havn

Aarhus Havn har som en anden Fugl Føniks fået et helt nyt liv. I havnen har der altid været en særlig stemning, og udsigten har altid været fuldstændig fantastisk. Men under det på visse steder halvtriste, grå havneområde lå der mange arkitektoniske perler og sov tornerosesøvn. Da det så først var ved at vågne op, har det i den grad taget fart.

Det forandrer sig nærmest fra dag til dag. Sådan har det været i en årrække, og først nu kan man danne sig et vist overblik over det, der snart kommer til at fremstå som en harmonisk, eksklusiv og attraktiv bydel i særklasse. Der bygges stadig, men dag for dag bliver der lagt sidste hånd på igangværende byggerier og anlæg.

Oplev det, der allerede nu tiltrækker borgere, der ønsker at bo i dette ambitiøse, innovative og unikke område. Den ene ikoniske bygning efter den anden står stolt knejsende og tiltrækker mange nye beboere. Der er ingen tvivl om, at Aarhus Havn udvikler sig til at blive måske endda byens mest attraktive bydel.

 

En ejerlejlighed i Aarhus Havn er en sikker investering

Du får intet mindre end det hele, hvis du vælger at bosætte dig i dette område. Det er indlysende, at du ikke får en bedre udsigt end her. Du får masser af lys, luft og ro. Og det endda bare få minutters gang fra Aarhus Centrum med alle dens mangfoldige kulturtilbud.

Disse ejerlejligheder vil holde sin værdi – og bestemt også stige i værdi på sigt. Det fås ikke bedre. Hvis du for eksempel ser på de ikoniske byggerier, Lighthouse og Isbjerget, så er det to virkelig gode bud på det ypperste, moderne arkitektur kan præstere i dag. Et skulpturelt byggeri, hvor du bor helt ugenert og nærmest svævende ud over vandet. Kom, og bliv forelsket ved første blik.

 

Billede: Bjørn Giesenbauer