Find ejerlejlighed

Find en ejerlejlighed hos disse ejendomsmæglere i Aarhus

Står du eller dit voksne barn for at skulle flytte til Aarhus uden at kende meget til byen i forvejen, kan det være noget af en udfordring at finde den rette lejlighed i det rette kvarter. Det har jo en meget stor betydning for vores livskvalitet, at vi er tilfredse med vores boligforhold. Og hvordan sikrer du dig bedst, at du finder lige præcis den ejerlejlighed, der skal blive din fremtidige bolig? Der findes jo ingen garantier for, at den lejlighed, du vælger, så også bliver din drømmebolig, men sandsynligheden stiger betydeligt, hvis du allerede fra planlægningsfasen allierer dig med nogle professionelle bolighandlere, der har et stort lokalt kendskab – og at du orienterer dig grundigt om de mange forskellige lånetyper, der findes i dag.

Århus er fyldt med skønne bydele: Ø-Gadekvarteret et stenkast fra universitet, Trøjborg tæt på skoven og vandet og Marselisborg, som er et af byens dyreste kvarterer. Et mundheld siger, at en lejlighed sælges på tre ting: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Det er jo en sandhed med modifikationer; det, der er den perfekte beliggenhed for den ene person, behøver jo ikke at være det for den anden. Det er jo ikke sikkert, at din unge student søger samme form for hyggeligt boligkvarter, som hans forældre gør. Derfor er det rigtig vigtigt, at du konsulterer en eller flere af de lokale ejendomsmæglere. Fælles for dem alle er, at de har et meget stort og mangeårigt kendskab til lokalområderne og til Aarhus generelt. Og de vil selvfølgelig hellere end gerne være dig/Jer behjælpelig.
Der findes adskillige ejendomsmæglere i byen. I det helt centrale Aarhus finder du fx:
EDC i Guldsmedegade, Home på Sct. Clemens Torv, Nybolig på Europaplads og Realmæglerne på Nørre Allé.

I Aarhus Syd finder du fx:

  • Nybolig på Bruuns Bro, Estate på M. P. Bruuns Gade
  • Marselis Mæglerne på Hans Broges Gade

I Aarhus Nord finder du fx:

  • Nybolig Aarhus Nord på Tordenskjoldsgade
  • Danbolig Aarhus Nord på Tordenskjoldsgade

Vest for Aarhus City finder du så fx:

  • Home på Søren Frichs Vej

Aarhus har traditionelt set været svær at finde ejerlejligheder i men ifølge Jyllandsposten er der nu endelig udsigt til at der bliver bygget store mængder nye lejligheder over de næste år. Så hold godt øje med boligmarkedet og velkommen til Aarhus smilets by!

Billede: seier+seier